Notícies

« Ves enrere

S'estableix el calendari de les proves de certificació de les escoles oficials d'idiomes

S'estableix el calendari de les proves de certificació de les escoles oficials d'idiomes

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, ha publicat en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' (consultar ací) la resolució per la qual s'estableix el calendari de matriculació i de realització de les proves de certificació dels diferents nivells i idiomes a les escoles oficials d'idiomes.

La nova convocatòria dona continuïtat a les millores que es van introduir els cursos anteriors. Entre aquestes mesures, tot l'alumnat de les escoles oficials d'idiomes, oficial i lliure, tindrà la possibilitat de poder-se examinar en la convocatòria extraordinària de setembre només de les destreses no superades en la convocatòria ordinària.

Aquestes millores en Política Lingüística de la Generalitat s'han traduït també en un augment de 14 a 17 idiomes i un increment de places fins a 98.800 al curs 2018-2019, la qual cosa suposa un 23'5% de places més que l'any passat.

A més, la realització de la prova extraordinària de setembre tindrà lloc en la mateixa escola on es va fer la prova de la convocatòria ordinària. Com a principal novetat, l'alumnat matriculat abans del curs 2018-2019 en les escoles oficials d'idiomes d'Alacant, Castelló, Quart de Poblet i València que vulga fer la prova de certificació en les set escoles de nova creació, no ha de pagar trasllat d'expedient.

L'alumnat lliure que supere tres de les quatre destreses de la prova de certificació podrà matricular-se en segon curs del mateix nivell que no haja superat en la convocatòria extraordinària, sense la necessitat de fer la prova de nivell.